We leven in een wereld van toenemende digitalisatie die overduidelijk wordt weerspiegeld in complexe bouwomgevingen met een grote impact op ons leven. En in een nieuw landschap van slimme, digitale steden, toenemend connectiviteit en complexe, wereldwijde supply chain, hebben mensen zekerheden en oplossingen nodig waarop ze kunnen vertrouwen.

Op het gebied van Building Information Modelling (BIM) is certificering nog behoorlijk nieuw. Maar nu het gebruik van BIM wereldwijd steeds meer als voorwaarde geldt bij bouwprojecten, neemt het belang van aantoonbaarheid en continue verbeteren ook toe. In Nederland begint dat nu te komen. Door zich te certificeren, kunnen bedrijven dit doen en dat geeft hen een duidelijk voordeel ten opzichte van hun concurrenten.

Of u net begonnen bent met BIM of omdat u de BIM-kennis in uw organisatie up-to-date wilt houden, BSI’s “Little Book of BIM” (Engelstalig) is een eenvoudige en waardevolle gids die u beknopt een overzicht geeft van de belangrijkste normen, definities en concepten met betrekking tot BIM.

Hoe u dat aanpakt? Lees er meer over in deze whitepaper.


Deze whitepaper wordt u aangeboden door: